Welkom op de humor site OinkOink.nl!

Hier vind je allerlei leuke filmpjes, leuke foto's, games en nog veel meer.

Regelmatig wordt er nieuwe humor toegevoegd. Houd oinkoink.nl dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste humor.


Nieuwste Humor:

Flash - Oorlog op papier

Flash - Oorlog op papier

Maak je eens een tekening die tot leven komt, krijg je straf...
Flash - Animatie komt tot leven

Flash - Animatie komt tot leven

Gelukkig heb ik nooit last van animaties die tot leven komen.
Mop - kerstman, fee, slim blondje en een dom blondje

Mop - kerstman, fee, slim blondje en een dom blondje

Een kerstman, een fee, een slim blondje en een dom blondje lopen op straat. Ze zien 20 Euro op de grond liggen. Wie van hen pakt het op? Het domme blondje natuurlijk, want de anderen bestaan niet.
Mop - Ik kan niet praten !!!

Mop - Ik kan niet praten !!!

Er komt een man bij de dokter met een briefje waarop staat:' ik kan niet praten'. Ok? zegt de dokter... leg uw duim maar is op tafel... de dokter slaat met een hamer op de man z'n duim. De man roept:'Aaaaaaa' . Zegt de dokter: mooi, kom morgen maar terug voor de letter B..
Mop - Zo Ziek als een hond

Mop - Zo Ziek als een hond

Jantje komt bij de dokter en zegt ik voel me zo ziek als een hond en ik heb zo'n honger als een paard. wat zegt dan de dokter. Antwoord: u moet naar de dieren dokter.
Mop - Mijn neus

Mop - Mijn neus

Jantje gaat naar de dokter en zegt: "Dokter mijn neus zit verstopt" zegt de dokter: "Ga hem dan zoeken".
Mop - Naast je schoenen lopen

Mop - Naast je schoenen lopen

Je kent het spreekwoord 'naast je schoenen lopen' toch wel? Nou wat gebeurt er dan als je naast je schoenen loopt? Antwoord: Je sokken worden vies.
Mop - Bruiloften

Mop - Bruiloften

Ik haat trouwerijen, want dan zijn al mijn neven en nichten er... en die zeggen : "ja volgende keer jij he" Maar dat doen ze nu niet meer sinds dat ik bij elke begrafenis zeg... "volgende keer jij he"
Mop - Leren Zwemmen

Mop - Leren Zwemmen

Een man zit aan het rivier te vissen. Op een bord in de buurt staat de tekst: VERBODEN TE VISSEN!! Op zijn gemak doet de man een worm aan zijn vislijn. Plots komt er een agent aan. Hij rent naar de man toe en roept kwaad: 'mijnheer, u mag hier helemaal niet vissen!!' Waarop de man antwoor...
Mop - Dilemma

Mop - Dilemma

Ik ben een gelukkig man. Mijn vriendin en ik hebben al meer dan een jaar een relatie dus besluiten we te gaan trouwen. Mijn ouders helpen me op elke manier die ze maar kunnen bedenken, mijn vrienden hebben mij aangemoedigd en mijn vriendin? Ze is echt een droom! Er is alleen 1 ding waar ik m...