Welkom op de humor site OinkOink.nl!

Hier vind je allerlei leuke filmpjes, leuke foto's, games en nog veel meer.

Regelmatig wordt er nieuwe humor toegevoegd. Houd oinkoink.nl dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste humor.


Nieuwste Humor:

Mop - Gezonde vissen

Mop - Gezonde vissen

Petra vraagt aan haar dokter raad in verband met gezonde voeding of vissen wel gezond zijn. "Dat neem ik toch aan" zegt de dokter "ik heb er nog nooit eentje in mijn praktijk gezien".
Mop - Dokters

Mop - Dokters

In een caf? nemen drie dokters afscheid van elkaar. Oorchirurg: "We horen nog van elkaar." Oogchirurg: "We zien elkaar nog wel es." Gynaecoloog: "Ik wip nog wel is binnen."
Mop - Lichtpuntje

Mop - Lichtpuntje

In menig huwelijk is er maar een lichtpuntje overgebleven: het T.V.scherm
Mop - Houden van

Mop - Houden van

Adam en Eva liggen op een stralende dag in het paradijs. Opeens vraagt eva:"hou je van me?" Adam draait zich verveelt om en zegt "van wie anders?"
Mop - 18 jaar

Mop - 18 jaar

Man in kroeg: Achttien jaar zijn mijn vrouw en ik gelukkig geweest. Buurman: En wat gebeurde er toen? Man: Toen hebben we elkaar ontmoet.
Mop - Bezigheid

Mop - Bezigheid

Hoe houd je een domblondje urenlang bezig? (kijk naar beneden voor het antwoord.) (kijk naar boven)
Mop - Dorst

Mop - Dorst

Waarom zet het domme blonje lege flessen in de koelkast? Voor de mensen die geeen dorst hebben
Mop - Goochelaar

Mop - Goochelaar

Een goochelaar en zijn papegaai werden uitgenodigd om op te treden op een cruise(een groot schip). Trots tovert hij een stapel kaarten tevoorschijn, roept de papegaai: 'Die komen uit z'n mouw!' Daarna tovert hij een konijn uit zijn hoed, zegt de papegaai:'Die zat er al in!' Plotseling vaardd...
Mop - Vissen

Mop - Vissen

Twee mannen zitten aan de waterkant te vissen. De ene vangt bijna niks, de andere heeft al bijna een volle emmer. "Hoe doe je dat toch?" vraagt de ene. "Nou, 's morgens voor ik ga vissen, kijk ik altijd eerst naar mijn vrouw. Ligt ze op haar linkerzij, dan neem ik wormen mee als aas, ligt ze op ...
Mop - Wereldbeker Voetbal

Mop - Wereldbeker Voetbal

Een man had tickets voor twee goede plaatsen voor de finale van de Champions League. Terwijl hij daar zit komt een andere man naar beneden en vraagt of het zitje naast hem bezet is. "Neen," zegt de eerste " De plaats is vrij." "Dat is toch ongelooflijk!" zegt de andere." Iemand die een ticket heeft ...