Drie Gekken


Er is een gekkenhuis en dat loopt overvol dan denkt de directeur ik laat mijn 3 slimste gekken weggaan, maar die 3 slimme gekke zitten op de zelfde kamer met hele vervelende mussen.

Dus hij roept de 1ste gek bij hem dat is Jantje De directeur vraagt wat zal je doen als ik je 100000 euro geef en de vrijheid nou zegt Jantje dan zou ik een katapult kopen en hier al die mussen kapot knallen.

Dan komt de 2e gek Pietje
Wat zal je doen als ik jou 100000 euro geef en de vrijheid zegt de directeur opnieuw nou dan zal ik een katapult kopen en hier al die mussen kapot knallen.

Dan denkt da directeur. Ja heb ik er nog niks aan
Dus hij laat dan de 3e gek Henkie komen en vraagt weer: wat zal je doen als ik je 100000 euro geef en de vrijheid nou zegt hij.

Dan zou ik een mooie auto kopen en dan zal ik naar de stad scheuren en een paar lekkere vrouwen meenemen. Dus die directeur denkt oh das al veel beter dan die andre 2.

En dan zegt Henkie weer dan zal ik naar het bos rijden en het slipje naar beneden trekken van een van die vrouwen van mij!

Die directeur denkt WOOOOOOOOO IK WIL MEEEE

En dan zegt die Henkie zou k het slipje uit trekken een stokje pakke er een katapult van maken en hier al die mussen kapot knallen!!


Linken naar: